Mézkimelegítők
A méz kristályosodása természetes jelenség, amely minden természetes méznél előfordul. Bár nincs hatással a méz táplálkozási tulajdonságaira, a vásárlók gyakran előnyben részesítik a folyékony formát a kristályosodott "grízes" mézzel szemben. A méz folyékonnyá alakításához kulcsfontosságú a megfelelő hőmérséklet betartása, hogy minden értékes és egészségre jótékony anyag megmaradjon. Ha a hőmérséklet az újramelegítés során meghaladja az 50°C-ot, ezek az anyagok károsodnak. Széles választékot kínálunk a méz professzionális és biztonságos dekrisztallizálásához. Folyósító kamrák: Ideálisak edényekhez és hordókhoz mézzel. Dekristályosító spirálok és szalagok: Alkalmasak a méz folyóssá alakítására edényekben, üvegekben és élelmiszeres kannákban. Rozsdamentes dekrisztallizáló edények különböző teljesítményekkel, professzionális célú méhészetekhez. Azt javasoljuk, hogy a mézet körülbelül 50°C-ra melegítsék legfeljebb két napig, ami lehetővé teszi a folyékony formájába való visszatérését. A professzionális berendezések további funkciókkal is rendelkeznek, mint például a folyamatos hőmérséklet-szabályozás és a méz túlmelegedése elleni védelem.