Nagykereskedelem

Üdvözlöm, engedje meg, hogy méhészeti termékek nagykereskedelmi ajánlatával forduljunk Önhöz. Méhészeti kellékek széles választékát kínáljuk nagykereskedelmi áron. Az alatt a több mint 20 év alatt, amióta méhészeti kellékek kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozunk, kiépítettünk egy megbízható és bevált gyártókból és beszállítókból álló hálózatot, akiknek az áruit ilyen módon szeretnénk Önnek kínálni. Beszállítóink és partnereink arra kértek bennünket, hogy vezessünk be nagykereskedelmi üzletágat, és úgy döntöttünk, hogy más üzleti partnerek felé is nyitunk.

A legelterjedtebb európai méretekkel rendelkező méhkaptárok nagy múltú gyártója vagyunk. Egyéb faárukat is szállítunk és forgalmazunk, mint például méhkasok, trágyaládák, tenyésztőládák, hordozóládák, keretformák és egyebek. A Németországból, Franciaországból, Lengyelországból, Olaszországból, Svájcból és más országokból származó multinacionális cégek szokásos árukínálatát is szállítjuk és forgalmazzuk.

A nagykereskedelmi árjegyzéket kérésére rendelkezésére bocsátjuk. Minden méhészeti kellékekkel vagy méhészeti termékekkel kereskedő szervezet rendelkezésére állunk. Minden raktáron lévő árut naponta szállítunk DHL futárral, aki az árut biztonságosan kézbesíti.

Hogyan kezdjük az együttműködést?

Kérjük, egyszerűen hozzon létre egy fiókot itt a webshopunkban, és kérje nagykereskedelmi árainkat telefonon vagy e-mailben. Fiókja a nagykereskedelmi csoportba kerül, bejelentkezés után azonnal látni fogja a nagykereskedelmi árakat, és már rendelhet is.

Miért érdemes velünk együttműködni?

• Egy erős, multinacionális jelenléttel rendelkező partnerrel kínálunk együttműködést.
• A legjobb nagykereskedelmi árak az európai piacon.
• Rugalmas szállítás, a rendeléseket a lehető legrövidebb időn belül útnak indítjuk.
• A nagykereskedelemben kínált tételek 98%-a állandóan raktáron van.
• Lehetőség olyan áruk egyedi megrendelésére is, amelyeket egyébként nem kínálunk.
• Intuitív online rendszer, ahol létrehozhatja megrendelését.
• A raktárkészlet állapotának online nyomon követése.
• A nagykereskedelmi árak online nyomon követése, ami a bejelentkezés után elérhető.